Turvaamme Suomea tulta vastaan 30 vuoden kokemuksella.

Teemme rakenteellisen paloturvallisuuden turvallisuuskartoitukset ja -suunnitelmat. Oma paikallinen asennus takaa nopean ja kustannustehokkaan asennuspalvelun. Palveluihimme kuuluvat myös asiantuntijapalvelut, konsultointi sekä koulutus asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palokatko- ja palosuojaustuotteiden materiaalimyyntiä teemme itse käyttämiemme ja maahan tuomiemme tuotteiden osalta.

Palokatkomiehet Oy:n henkilökuntaan kuuluu kymmenen kokenutta asiantuntijaa sekä yli kolmekymmentä ammattitaitoista asentajaa. Toimintamme alkoi vuonna 1985 ja kattaa koko Suomen sekä useita vientikohteita ympäri maailman.

Asiakkaat saavat Palokatkomiehiltä kokonaisvaltaisen avun paloturvallisuusasioissa. Parannamme asiakkaidemme turvallisuutta kartoituksilla, suunnitelmilla, koulutuksella ja asennuksilla. Käytämme laadukkaita ja käytännössä testattuja tuotteita. Vahvuutenamme on pitkän kokemuksen tuoma ratkaisukeskeinen toimintamalli, jossa haemme yhdessä asiakkaan kanssa aina teknisesti parhaan ja kustannustehokkaimman toteutustavan.

Toimintamme laadunvalvontaa suorittavat tarvittaessa ulkopuoliset asiantuntijatahot, kuten VTT Expert Services Oy. Sisäinen jatkuva oma laadunvalvonta on kuitenkin toimintamme perusta, joka on taannut pitkät asiakassuhteet ja luottamukselliset suhteet viranomaisiin ympäri Suomen.

Toteutamme vuosittain useita vientiprojekteja. Kotimaassa asennuksia tehdään yli tuhannessa kohteessa joka vuosi.

Pyydä tarjous!